Kerstspecials De Mooiste Markt

Wil je een makkelijke, maar wel ambachtelijke kerst? Bestel je huisgemaakte borrelbox of desserts nu bij de Mooiste Markt, dan kun je ze vlak voor kerst ophalen. De borrelhapjes -4 verschillende soorten, van alles 3 stuks- hoeven alleen nog even opgepiept te worden in de oven! De heerlijke desserts in een glaasje, zijn versierd met zelfgemaakte kerstfiguurtjes. Alles is bedacht door onze bakker/patissier en gemaakt met de hulp van onze talenten.

Ook hebben we mooie kerststukken gemaakt voor op tafel. Uiteraard kunnen we die ook op bestelling maken in gewenste grootte, vorm en kleur. En loop eens binnen voor het leuke aanbod (sociale) kerstcadeautjes!

De kerstspecials zijn te bestellen in de winkel, of via info@demooistemarkt.nl. We vragen je daarbij om vooraf te betalen. Tot snel!

Meer blogs

We zijn al weer dik 3 maanden aan het brood bakken, bloem binden, verkopen en opleiden. Hoog tijd voor een heus openingsfeestje dus! Kom

Lees meer >>

Op een hele vroege morgen in Naaldwijk mochten we komen kijken bij de bloembinders van The Flower Family. Hier worden de vers geplukte bloemen

Lees meer >>

Volg ons ook op Social Media!