Lekker Brood

Bij Lekker Brood gebruiken we alleen biologische grondstoffen. We nemen daarnaast ook nog eens de tíjd voor het bakken van broden. Het productieproces duurt 48 uur en vindt plaats bij ons in de bakkerij in Den Haag. De deegstukken worden vers afgebakken in de winkel. Hierdoor krijgen onze broden meer smaak en karakter.
Wij vinden duurzaamheid van onze activiteiten heel belangrijk. daarom bezorgen we bedrijfsbestellingen op de fiets, of met de elektrische autokopen we zoveel als mogelijk de biologische grondstoffen lokaal in en zoeken manieren om zoveel mogelijk zout te vervangen op een natuurlijke, verantwoorde manier. Een goed voorbeeld hiervan is het gebruik van zeewater in onze wakame broden.
Lekker Brood heeft het PSO-certificaat verworven. Hiermee behoort Lekker Brood tot de koplopers wat betreft de omvang van de werkgelegenheid die ze bieden voor de doelgroep en tevens voldoen we aan de kwalitatieve eisen met betrekking tot passend werk, integratie, functioneren & ontwikkeling en begeleiding.

Ons assortiment

Ons assortiment brood bestaat uit diverse biologische, ambachtelijke broden en broodjes, gemaakt met eigen brouwstuk waardoor geen of heel weinig gist nodig is. Ook verkopen we heerlijke homemade, biologische granola en krentenmikke! Kijk in de winkel voor het gehele assortiment.

Brood abonnement voor bedrijven uit de buurt.

Laat iedere dag (of andere frequentie) vers brood bezorgen door onze talenten. Zo heb je makkelijk een gezonde, verantwoorde lunchtafel gedekt voor je personeel!