Bloemen en bloemen abonnementen van The Flower Family

The Flower Family verzorgen niet zomaar bloemen, maar bloemen met een verhaal! Binnen The Flower Family zijn we ervan overtuigd dat ondernemen in de nabije toekomst alleen nog maatschappelijk geaccepteerd wordt als de onderneming effectief bijdraagt aan de bloei van mens, milieu en maatschappij – flowering a better world!

Al onze bloemen worden samengesteld tot stijlvolle veldboeketten door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt – onze ‘talenten’ genaamd. Deze talenten – denk aan mensen met lichamelijke of verstandelijke beperkingen, of vluchtelingen – worden bij ons opgeleid en kunnen op deze manier weer opbloeien in de maatschappij.

Onze bloemen zijn direct afkomstig van Nederlandse kwekers die allemaal op een duurzame manier telen. Zij gebruiken minimale en dierlijke bestrijdingsmiddelen en gaan circulair om met water en energie. Wij leveren de meest duurzame en dagverse bloemen direct van ‘t land.

De wekelijks veranderende en stijlvolle boeketten gevuld met bloemen van het seizoen worden ontworpen door onze huisstylist Dennis Kneepkens.

Duurzame bloemen

In de winkel vind je elke week een mooie selectie bloemen waarmee je het week boeket kunt laten samenstellen. Daarnaast hebben we natuurlijk ook de klassiekers en de seizoensgebonden bloemen. De talenten maken er graag een mooie bos van voor je.

Duurzame planten

Ook de planten die te koop zijn in de winkel zijn afkomstig van duurzame kwekers uit Nederland.  Zij gebruiken minimale en dierlijke bestrijdingsmiddelen en gaan circulair om met water en energie. 

Boeket laten bezorgen

Wil je graag een mooi (week) boeket laten bezorgen? Via de website van The Flower Family doe je dit snel en simpel.  De bloemen worden met een glimlach bezorgd op dinsdag, donderdag en zaterdag. Of neem een bloemen abonnement voor jezelf zodat je altijd verse, mooie bloemen hebt staan! 

Bloemen abonnement

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden om iedere week met een verse bos bloemen je kantoor op te fleuren? Of wil je je kantoor opfrissen met mooie planten? Onze talenten komen ze graag iedere week verzorgen! Je kunt de gemaakte kosten opvoeren als Social Return!